U en wij

U en wij

Typisch Thailand zoekt bij publicaties (met name op facebook) voor een breed publiek zoveel mogelijk samenwerking met anderen, met name binnen de Nederlandse en Vlaamse gemeenschap in Thailand.

Daarbij gaat het niet alleen om eenmalige artikelen. Voorbeelden van langlopende series zijn 'Goede Zaken in Thailand' (met MKB-Thailand en Nederlandse ambassade) en 'Hoe is het nou met...' over Nederlanders en Vlamingen in Thailand tijdens en na de Covid-crisis (met Netherlands-Thai Chamber of Commerce NTCC). Opvallend in Covid-tijd was ook het project 'Van en voor landgenoten' in Covid-tijd (met ruim 40 Nederlandse en Vlaamse ondernemers in Thailand).

Dat Typisch Thailand veel te weeg kan brengen, bleek ook tijdens de door ons geïnitieerde actie 'Help Helpen in Thailand' (samen met Mazars, Thailand Zakelijk en Netherlands Thai Chamber of Commerce NTCC). Voor dringende voedselacties georganiseerd door landgenoten in heel Thailand, haalden we ruim 35.000 euro op.

Als mediapartner steunen we ook graag typisch Nederlandse of Vlaamse activiteiten met een Thailand-brede uitstraling. Recent voorbeeld is fotoproject Urban Cycling Bangkok voor Thaise studenten (van Photocafé Bangkok en Nederlandse ambassade). Andersom kunnen ondernemers ons steunen door speciale publicaties te sponsoren, zoals eerder onze dagelijkse Corona-update. Op Facebook zijn ook relevante advertenties welkom. Bij dat alles id de interesse van de Typisch Thailand-lezer leidend.

Met samenwerking, mediapartnerschap, sponsoring en advertenties dekken we de kosten van extra activiteiten. De reguliere uitgaven (onderhoud site, abonnementen, reiskosten) komen voor onze eigen rekening. Het is en blijft vrijwilligerswerk. En we doen het met plezier. Maar een kleine bijdrage in onze kosten is altijd welkom. Dat kan simpel en veilig via deze link: Donatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mensen van bekende restaurants, bars, resorts en hotels. Grote en kleine ondernemers. Pensionado’s. Artiesten. Journalisten. Hulpverleners.

Ze bieden een uniek inkijkje in Thailand anno nu. Tegelijkertijd leren ze elkaar zo kennen. Dat leidde al tot samenwerking in moeilijke tijden.

De afleveringen verschijnen zowel op Facebook als op deze site.

Wil je ook je verhaal vertellen? Graag! Stuur ons even een berichtje.

 

Mail ons: typischthailand@hotmail.com